Klientudtalelser

Monique

Jeg har besøgt Christina gennem de seneste 10 år, når min krop har haft brug for professionel behandling.

Christina har gennem massage og akupunktur hjulpet mig med bl.a. smerter i ryg og nakke, hovedpine, kæbeproblemer, muskelsmerter og gener ved graviditet. Med akupunkturen har hun også hjulpet mig med mentale belastninger som stress og depression, som har gjort en verden til forskel!

Man føler sig altid velkommen og taget godt imod hos Christina. Hun tager ens skavank alvorligt, og anbefaler den behandling, som hun tror på virker bedst – og hun har altid ret, for når jeg går ud af døren, har jeg det altid bedre end da jeg kom.

Jeg kan på det varmeste anbefale Christina fra LifeCare, som ikke kun er en dygtig behandler, men også et utroligt dejligt menneske!

Stress og Kraniosakral terapi

Jeg vil gerne tage dette øjeblik til at udtrykke min dybfølte taknemmelighed for den utrolige støtte og hjælp, Christina har givet mig under min rejse mod at overvinde stress. Christina’s dedikation og ekspertise inden for Kraniosakral terapi har haft en bemærkelsesværdig indvirkning på mit liv.

Da jeg først begyndte behandlingen, var jeg overvældet af stress, uro, og spændinger, der havde en negativ indvirkning på både min fysiske og mentale sundhed. Christina’s beroligende og holistiske tilgang til behandlingen hjalp mig med at genoprette balancen i min krop og sind. Jeg har oplevet en fantastisk forbedring i mit stressniveau, søvnkvalitet og generelle trivsel takket være denne behandling.

Det vilde er, at jeg mærkede en kæmpe forskel, allerede fra første behandling. Jeg kom dybt nedtrykt, havde ikke sovet og fyldt med uro. Efter behandlingen var jeg flyvende, det var helt uvirkeligt. Jeg kan derfor varmt anbefale, at hvis du har stress, er nedtrykt, har uro i kroppen  eller lignende symptomer, så prøv Kranisakral terapi. Det har ændret min livskvalitet fra dag 1, og jeg kommer til at fortsætte sålænge det er muligt. Stor tak til dig Christina 😊 for at hjælpe mig tilbage til mit gamle jeg.

Hælspore

Med stor succes har jeg fået hjælp til helbredelse af hælspore af Christina hos Lifecare.

Efter 8 behandlinger med akupunktur er smerterne forsvundet, hvor jeg igen kan både gå og støtte på begge ben.

Christina er en yderst kompetent og dygtig behandler med en fyldt rygsæk af livserfaringer, som hun gerne giver ud af.

Hjælpsom med rådgivning og vejledning til øvelser fremadrettet.

Får jeg brug for hjælp på et senere tidspunkt, også på andre områder, vil jeg klart vælge Christina igen.

Helt igennem mine varmeste anbefalinger, imødekommende og let til smil.

/Marianne Harboe

Berit

Efter to brystkræftoperationer i 2020 var jeg meget plaget af hårdt arvæv samt nervesmerter. Jeg forsøgte forskellige behandlinger, men det var først da jeg startede hos Christina, at der skete noget.. Akupunkturbehandlinger har blødt arvævene op og reduceret nervesmerterne, og jeg er sikkert på at med Christinas hjælp vil vi komme 100% i mål. Jeg får også god massage og kranio sakral behandling, der letter min stressramte krop.

Christina er dybt professionel, men samtidig empatisk og engageret både i det faglige og i os som klienter. Christina kender sine klienter rigtig godt og har en klæbehjerne.

Imponerende hvad hun kan huske.

Henning

Den 28./29. Oktober 2017 fik jeg en ansigts lammelse i venstre side. Ved undersøgelse på Neurologisk afd. på Herlev hospital, blev det konstateret det ikke var en blodprop i hjernen, men sikkert (Bells Parese).

30. Oktober kom jeg i behandling hos Christina Stenild i LifeCare og fik 10 akupunktur behandlinger hvorefter lammelsen næsten var væk.

Ved senere besøg ved lægen, bemærkede han at det var hurtig det var blevet synlig bedre (jeg var samtidig sat i behandling med Binyrebark 10 dage af egen læge).

Tina

Jeg havde så ondt i ryggen og lænden – så jeg havde problemer med at trække vejret ordentligt igennem i ca. 1. md.

Så fik jeg 8 akupunkturbehandlinger hos Christina og nu er jeg fit for fight og mærker intet til mine tidligere smerter. Det kan varmt anbefales at få akupunkturbehandlinger.

Jeg træner i CS-Lifecare 3 gange om ugen og har fået lagt et specielt rygprogram som er rigtig godt for mig.

Lea

Jeg kan på det varmeste anbefale Christina og LifeCare, hvor jeg får massage og akupunktur.

Gennem 10 måneder har jeg haft så ondt i ryggen/ lænden, at det var umuligt at opretholde mit normalt ellers aktive liv. På trods af, at jeg havde været igennem forskellige behandlinger og behandlere, så var der intet der virkede. Indtil jeg tilfældigt begyndte hos CS LifeCare, hvor jeg begyndte at få massage og akupunktur, og allerede efter 1 gang var mine smerter mindsket i sådan en grad, at jeg føltes smertefri, og virkningen varede i en hel uge. Gang for gang har jeg kunne mærke en forbedring, og efter 5 gange ser det nu ud til, at virkningen fortsætter, jeg er smertefri og jeg er begyndt at få mit ellers aktive liv tilbage! Jeg har derud over også fået gode træningsråd-og øvelser, som jeg kan bruge i det daglige for fortsat holde min ryg ved lige.

Derudover er CS LifeCare et fantastisk rart og behageligt sted, hvor der er en behagelig og hyggelig stemning, og mange søde mennesker.

Jeg vil på alle måder anbefale Christina på det varmeste, som en fantastisk kompetent, dygtig, behagelig og meget sød behandler. Mange hilsner og en stor tak.

Teddy

Jeg skulle løbe Marathon og var opsat på at komme under 4 timer. Dagen før fik jeg både massage af læg og ben muskler og en speciel akupunktur hos Christina… Det virkede fantastisk og tiden kom fint under 4 timer.

Charlotte


Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Christina Stenild. Christina er super dygtig, meget professionel og
virkelig dedikeret til sit arbejde. Der ligger en stor drivkraft hos hende, til at helbrede. Jeg har gennem
årene, siden 2005, gentagne gange vendt tilbage til Christina og fået både massage, akupunktur og nu
også Kranio sakral terapi. Mine smerter fra diskusprolapserne mindskes og forsvinder efter et par
behandlinger og jeg er altid lettet, afslappet og min bevægelighed er væsentlig større, efter et besøg.
Jeg har stor tiltro til Christinas kundskaber og føler mig altid i trygge hænder.
Du får en varm modtagelse, omgivelserne er behagelige og priserne yderst rimelige

Ebbe Sarp


Mine varmeste anbefalinger. Særdeles kompetent behandling, stor indføling og stor flexibilitet mht
behandlingstider hvilket er en kæmpe fordel så jeg kan nå at få behandling før jeg møder ind på jobbet kl 7.

Christina mestrer flere behandlingsmetoder – jeg oplever at få den rette behandling ift. mine
skavanker

Anna


Christina har hjulpet mig utrolig mange gange. Christina har hjulpet mig af med mine ticks i øjnene som jeg havde utrolig mange problemer med. Jeg kunne ikke kører i bil om aften, da jeg døjede meget med ticks om aften og var derfor bange for at køre i bil. Efter ikke mange behandlinger hos Christina, var næsten alle mine ticks forsvundet! Dette har været så dejligt for mig da jeg slet ikke døjer med det på samme måde som jeg gjorde! 

Efter en stor operation på halsen, var jeg utrolig øm og stiv nakket. Jeg kom ned til Christina og vi lavede en god plan over et lille forløb så jeg kunne få den rigtige behandling efter min operation. Kun efter få behandlinger følte jeg mig som et menneske igen, hvor jeg kunne bruge min krop, hovedet og nakke igen. Dette gjorde mit sygdomsforløb så meget nemmere! Så stort tak til Christina, som var så god i hele mit forløb og vidste lige hvad jeg havde brug for. Hun var der både med gode snakke og mega god effektiv behandling.  

Christinas rådgivning er ikke til at tage fejl af. Efter mange år med migræne, rådgav hun mig til at stoppe på mine p-piller. Hvilket nu har gjort at jeg døjer med minimalt migræne anfald. Tak for dine gode råd.