Klient udtalelser

Henning

Den 28./29. Oktober 2017 fik jeg en ansigts lammelse i venstre side. Ved undersøgelse på Neurologisk afd. på Herlev hospital, blev det konstateret det ikke var en blodprop i hjernen, men sikkert (Bells Parese).

30. Oktober kom jeg i behandling hos Christina Stenild i LifeCare og fik 10 akupunktur behandlinger hvorefter lammelsen næsten var væk.

Ved senere besøg ved lægen, bemærkede han at det var hurtig det var blevet synlig bedre (jeg var samtidig sat i behandling med Binyrebark 10 dage af egen læge).

Tina 49 år

Jeg havde så ondt i ryggen og lænden – så jeg havde problemer med at trække vejret ordentligt igennem i ca. 1. md.

Så fik jeg 8 akupunkturbehandlinger hos Christina og nu er jeg fit for fight og mærker intet til mine tidligere smerter. Det kan varmt anbefales at få akupunkturbehandlinger.

Jeg træner i CS-Lifecare 3 gange om ugen og har fået lagt et specielt rygprogram som er rigtig godt for mig.

Lea

Jeg kan på det varmeste anbefale Christina og LifeCare, hvor jeg får massage og akupunktur.

Gennem 10 måneder har jeg haft så ondt i ryggen/ lænden, at det var umuligt at opretholde mit normalt ellers aktive liv. På trods af, at jeg havde været igennem forskellige behandlinger og behandlere, så var der intet der virkede. Indtil jeg tilfældigt begyndte hos CS LifeCare, hvor jeg begyndte at få massage og akupunktur, og allerede efter 1 gang var mine smerter mindsket i sådan en grad, at jeg føltes smertefri, og virkningen varede i en hel uge. Gang for gang har jeg kunne mærke en forbedring, og efter 5 gange ser det nu ud til, at virkningen fortsætter, jeg er smertefri og jeg er begyndt at få mit ellers aktive liv tilbage! Jeg har derud over også fået gode træningsråd-og øvelser, som jeg kan bruge i det daglige for fortsat holde min ryg ved lige.

Derudover er CS LifeCare et fantastisk rart og behageligt sted, hvor der er en behagelig og hyggelig stemning, og mange søde mennesker.
Jeg vil på alle måder anbefale Christina på det varmeste, som en fantastisk kompetent, dygtig, behagelig og meget sød behandler. Mange hilsner og en stor tak.